Hlavní navigace

Tomáš Končický je novým patnerem u Bank Gutmann

11. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Tomáš Končický (47), ředitel pražské pobočky, se stal novým partnerem a spolumajitelem Bank Gutmann.

Spolu s Končickým vlastní nyní 17 partnerů celkem 20procentní podíl banky. Gutmann je ve většinovém vlastnictví rodiny Kahane.

Rodilý Pražák Tomáš Končický vystudoval ekonomii na Vysoké škole ekonomické v Praze a v roce 2011 nastoupil do Bank Gutmann.

Svou kariéru zahájil v roce 1992 v oddělení Private Banking v německé Hypobank (později součást HVB). Následně vybudoval pobočky v Jihlavě a ve Zlíně a později vedl region Severní a Východní Čechy.

V roce 2000 nastoupil Končický do Commerzbank Praha jako zastupující ředitel oddělení privátních klientů.

V roce 2003 převzal vedení oddělení Private Banking.

V roce 2005 přešel k Sal. Oppenheim, kde byl zodpovědný za vedení českého zastoupení banky v Praze.

Po sloučení Sal. Oppenheim s Deutsche Bank přešel Končický se svým týmem k Bank Gutmann. Pod jeho vedením vybudovaná česká pobočka se od té doby vyvíjí nanejvýš úspěšně. Od podzimu se pražský tým navýší na šest osob.

Tomáš Končický je ženatý a má dvě dospělé děti. Díky svému nadšení pro sport má mezi svými klienty také některé české sportovce.

skoleni_15_4

Tomáš Končický, ředitel a partner české pobočky Bank Gutmann (09/2015)
Autor: Bank Gutmann

Tomáš Končický, ředitel a partner české pobočky Bank Gutmann (09/2015)

Bank Gutmann má 17 partnerů

Celkem 17 partnerů nyní vlastní 20procentní podíl v bance. Čtyři z nich – Dr. Matthias Albert, Adolf Hengstschläger, Dr. Richard Igler a Frank W. Lippitt – jsou v bance již více než 28 let. Většinovým vlastníkem banky je rodina Kahane.

Bank Gutmann, založená v roce 1922, spravuje v současné době majetek v hodnotě 18,4 mld. eur (stav k 30. 6. 2015). Tato částka se od konce roku 2008 více než zdvojnásobila. Ke klientům banky Gutmann patří podnikatelé a jejich rodiny, majetní privátní klienti, nadace a institucionální investoři.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).