Hlavní navigace

Novinka na Měšci: pojďme společně diskutovat a tvořit

24. 4. 2008
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Finanční server Měšec.cz nestagnuje, ale vyvíjí se podle vašich přání. Představíme vám dvě nové služby, které jsme pro vás připravili. A jejich další rozvoj můžete ovlivnit vy sami.

Nově můžeme diskutovat o všem

Do redakce jste nám psali, že vám na Měšci chybí diskusní fórum. A je to pravda, pod článkem všechny detaily probrat nelze, navíc, když některá témata jsou stále živá a otevřená. Máme pro vás dobrou zprávu, nyní má Měšec.cz vlastní diskusní fórum. Toto fórum je zcela svobodné a otevřené komukoli. Do vašich diskuzí se pravidelně bude zapojovat dle časových možností i tým Měšce společně s autory, takže neváhejme a diskutujme! Přestože je toto fórum svobodné, vyhrazujeme si právo zasáhnout do příspěvků, které budou hrubě porušovat etické chování na internetu, budou mít známky spamu či nevyžádané reklamy. Diskusní fórum najdete přímo na titulní straně Měšce.

Vstup do diskusního fóra.

Pojďte s námi diskutovat o novinkách a aktuálních trendech

Víte, že deset diskutérů obdrží pozvání na společný oběd s generálním ředitelem Raiffeisenbank Luborem Žalmanem? Společně s šéfredaktorem Měšce můžete diskutovat o čemkoliv. Na základě příslibu z online diskuze se vážní zájemci o diskuzi během oběda mohou přihlásit e-mailem.

Průvodce finančními produkty

Jaký produkt je nejlepší a jak se orientovat při jeho výběru? Co na Měšci chybí a o čem máme více psát? V nové sekci vás provedeme finančními produkty. Najdete tam přehled všech dostupných společností, u kterých lze daný finanční produkt sjednat, můžete si přečíst podrobné parametry, výhody i nevýhody i udělat porovnání, který produkt je lepší.

A to není všechno. Průvodce finančními produkty není finální, pracujeme na jeho neustálém vylepšování a uvítáme i vaše podněty, co v něm chcete mít a co vám chybí. Tyto tipy nám můžete psát přímo do diskusního fóra, anebo na redakční e-mail.

dan_z_prijmu

Společně s vámi, čtenáři, budeme rádi tvořit kvalitní finanční server, který se pro vás stane partnerem i rádcem.

Vaše redakce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se věnuje publikační činnosti v oblasti osobních financí. Specializuje se na finanční produkty, spotřebitelská témata a oblast dopravy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).