Hlavní navigace

Konference Digitální peníze je už příští týden

19. 4. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Možnosti placení se díky digitální době rychle rozšiřují. Často stačí jen mobil. Pro placení už není nutná ani platební karta či účet v bance. Jsme na takovou dobu připraveni?

Toto je PR sdělení.

S tím, jak se život zrychluje vlivem implementace moderních technologií, přibývají nové služby, které nám jej chtějí usnadnit. V ruce máme nástroj, kterým jsme schopni zjistit kvalitu našeho spánku nebo provádět velkoobjemové finanční transakce – mobil. Vznikají nové finanční startupy. Některé z nich přímo konkurují zavedeným bankám (příkladem jsou N26 či Revolut), jiné chtějí být doplňkem či alternativou stávajícímu finančnímu světu.

Na jedné straně regulace házejí finančnímu byznysu klacky pod nohy, na straně druhé vznikají nové cesty, na kterých se setkávají poskytovatelé finančních služeb a jejich zákazníci.

Chceme být vaší oázou na této cestě a umožnit výměnu informací, poradit, co funguje, co nefunguje a jak vše může být lepší. Ukázat vám, kde je cesta zavalená, a kde naopak snadno průchodná.

Proto Měšec.cz pořádá ve čtvrtek 27. dubna v City Green Court na Praze 4 odbornou konferenci Digitální peníze.

Vaše připomínky z loňské konference jsme brali vážně. Proto letošní ročník bude hlavně o praxi a zkušenostech, jak něco funguje, a ne jak by to bylo krásné, kdyby to fungovalo. Dozvíte se také to, že kromě skupiny slušných klientů a seriózních poskytovatelů služeb existuje i další skupina osob, která chce tu první či druhou obelstít a má na to sofistikované metody, říká šéfredaktor serveru Měšec.cz Dalibor Z. Chvátal, který vás celou konferencí provede.

Kdo na konferenci Digitální peníze vystoupí?

Michal Bilka, Slevomat.cz, Miroslav Exner, nezávislý konzultant, David Brendl, Visa, Lukáš Hurych, Twisto Payments, Michal Čarný, Mastercard Europe, Zdeněk Pechal, YOUR SYSTEM, Lucie Šoulejová, TESCO, Martin Vurm, PwC Česká republika, Tomáš Zdražil, BudgetBakers.

Na webových stránkách konference si můžete prohlédnout kompletní program.

dan_z_prijmu

Více informací o konferenci a registrační formulář najdete na webových stránkách konference Digitální peníze.

Partnery konference jsou MasterCard Europe, PwC Česká republika a Visa. Mediálními partnery jsou Bankovnictví a CardMag. Akce se koná za podpory České bankovní asociace a Sdružení pro bankovní karty. Pořadatelem akce je server Měšec.cz. Produkčně akci zajišťuje vydavatelství Internet Info.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kolektiv redaktorů serveru Měšec.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).