Hlavní navigace

Pokladní systém pro vedení restaurace, baru či pizzerie

16. 5. 2005

Sdílet

Na serveru Slunečnice.cz je ke stažení aktualizovaný software Restaurace V. 1. 1. 4. Jde o pokladní systém pro vedení: restaurace, baru, hospod, pizzerie atd. „Restaurace“ může fungovat jak na jednom počitači, tak i v síti. S tímto programem můžete vytvářet různé druhy uzávěrek, evidovat příjmy, výdaje, měsíční přehledy, denní přehledy. Dělat inventury, zrcadla, rezervace. Prohlížet historie účtu, a v každém okamžiku vidíte aktuální tržbu i stavy účtů.

Sklad není omezen, můžete používat tolik položek, kolik chcete, a také můžete vytvářet složení položek, kde se jedna položka může skládat z více položek ve skladu. Program je optimalizován pro rychlé a jednoduché vkládání, také bez používáni mýší.

Našli jste v článku chybu?
  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 9. 2014 6:13

    Vodochod

    Obecně bych řekl, že lepší variantou jsou již předinstalované pokladní systémy, už jen kvůli tomu, že s tím není žádná práce navíc a ve většině případů máte k produktu podporu. Navíc na trhu jsou i systémy, které nejsou tak drahé (např. http://pro.storyous.com/cz/pokladni-system/) a vzhledem k servisu a vychytávkám jsou levnější řešení za mě lepší volbou.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).