Hlavní navigace

Poradna: Jak správně změnit a vybrat dodavatele energií?

21. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nenechte se napálit agenty, kteří obcházejí ode dveří ke dveřím. Poradíme vám, jak si správně vybrat a co pro to udělat.

Nelíbí se vám platit vysoké účty za plyn a elektřinu? Řešením je změnit dodavatele energií. Jak si vybrat toho správného a na co se při výběru a porovnávání zaměřit vám poradí Jan Morkes, šéfredaktor odborného serveru CenyEnergie.cz

Poradna je otevřena do čtvrtka 28. února 2013 včetně a právě probíhá.

CenyEnergie.cz jsou jedním z nejstarších portálů (vznikl v roce 2010) na českém internetu, zabývající se kompletním srovnáním energetického trhu. Magazín se snaží maximálně usnadnit spotřebitelům orientaci v nepřehledných dodávkách plynu, elektřiny, vody či tepla a jako jeden z mála poskytuje srovnání celého energetického trhu. CenyEnergie.cz se také chlubí vlastním redakčním týmem, který dlouhodobě sleduje situaci na trhu, upozorňuje na nekalé praktiky a publikuje vlastní analýzy (např. srovnání obchodních podmínek dodavatelů elektřiny a plynu).

Jan Morkes

Jan Morkes je šéfredaktorem odborného serveru CenyEnergie.cz a energetické problematice se věnuje zhruba 5 let. Dříve působil ve vydavatelství Computer Press, později pomáhal zakládat server Nazeleno.cz, z nějž vzešel i nápad na zcela samostatný web věnovaný všem zákoutím trhu s energiemi. V poslední době ho zaměstnává hlavně příprava nové verze webu CenyEnergie.cz, který má být dle jeho slov reakcí na stále komplikovanější situaci na trhu dodavatelů energií.

Pravidla poradny

Poradna je určena pouze pro fyzické osoby-občany, drobné podnikatele a živnostníky.

skoleni_15_4

Poradce odpovídá dobrovolně a průběžně ve svém volném čase, proto neočekávejte odpověď obratem po zadání otázky.

Odpovědi poradců v této poradně nejsou právně závazné, poradce ani společnost, kterou zastupuje, nelze žalovat za jakékoli dopady vlivem jeho bezplatné rady.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kolektiv redaktorů serveru Měšec.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).