Hlavní navigace

Internetové bankovnictví Wüstenrot hypoteční banky (galerie)

19. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jednoduchý produkt s jednoduchými službami. Moc od něj čekat nemůžete, ale svoji úlohu splní.

Wüstenrot hypoteční banka má už v názvu uvedenou svoji specializaci. Je profíkem na hypotéky. Přesto v její nabídce najdete i spořicí účty a termínované vklady, a hlavně – běžný účet.

Od běžného účtu Wüstenrot hypoteční banky nemůžete čekat zázraky, umí pouze jednorázové tuzemské příkazy a to je víceméně vše. S jedinou pokladnou na Kavčích horách můžete na účet vložit i hotovost.

Základní poplatky

Za jednoduché služby jsou nulové poplatky, za účet nezaplatíte ani korunu.

Internetové bankovnictví

Přes IB Wüstenrot hypoteční banky můžete s bankou oboustranně komunikovat, zakládat nové smlouvy, nové účty, zadávat pokyny bance a dokonce rušit účty. Zrušení účtu je otázkou několik minut a zároveň bance zadáte pokyn, kam má převést peníze.

Přihlašujete se pomocí bankou vygenerovaného přihlašovacího čísla a hesla, heslo si můžete změnit. Aktivní pokyny se vždy podepisují autorizační SMS.

Trošku nelogicky jsou generované výpisy z účtů. Ty si stáhnete ve formátu PDF z IB, ale jsou generované nikoli ke kalendářnímu měsíci, nýbrž k datu založení účtu. Není to přehledné a musíte se s tím smířit.

skoleni_15_4

Zajímavostí je, že na účtu vždy musí zůstat minimální zůstatek 200 Kč a nejzazším termínem pro zadání příkazu k úhradě je 23:50 hod.

Nějaké vychytávky v podobě mobilních aplikací nečekejte, pokud však hledáte netradiční běžný účet s nulovými poplatky, je to další cesta.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se věnuje publikační činnosti v oblasti osobních financí. Specializuje se na finanční produkty, spotřebitelská témata a oblast dopravy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).