Hlavní navigace

Na opravy silnic posměřuje navíc 1,5 miliardy korun

18. 4. 2006

Sdílet

Státní fond dopravní infrastruktury chce na opravy silnic po letošní zimě vyčlenit navíc 1,5 miliardy korun. Peníze na dálnice a silnice 1. tříd přesune z rozpočtu na výstavbu dálnice D47, který letos zřejmě nestihne vyčerpat.

Zdroj: ČTK

Našli jste v článku chybu?
  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 4. 2006 7:22

    Očekávám Funkci (neregistrovaný)
    Co je to platné, když to stejně nebude stačit! Připadá mi to jak za totáče: házelo se s čísly, ale ta čísla byla nedostatečná - většinou to nestačilo (vyrobili jsme X tisíc kol - ale v obchodě kol nebylo dostatek pro všechny; vyrobili jsme X tisíc videí - ale v obchodě jich nebylo dostatek pro všechny). Nyní se taky uvádějí většině lidí nic neříkající čísla - a taky to nestačí - viz zplundrované silnice.
    Včera jsem četl někde v novinách, že po boomu rušení škol a školek jich je nedostatek a že na nové není. Bývalý státní majetek je rozprodán či rozkraden a ani nikde ve světě jsem neviděl, že když tam chtějí potáhnout silnici novým asfaltem, že by museli prodávat nějakou fabriku. Z čeho se budou nejen tyto tyto potřebné věci financovat? Nejedná se jen o silnice či školky. A to chce ODS ještě snižovat daně bohatším. Zaměstnanci tohle všechno těžko utáhnou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).