Hlavní navigace

GE Money Bank: Úvěr pro malé a střední podniky až do 1 milionu korun

27. 9. 2005

Sdílet

Od září je úvěr Expres Business od GE Money Bank, který je zaměřen především na fyzické osoby – podnikatele, rozšířen až do částky 1 milion korun, oproti předchozí půl milionové hranici. Jde o neúčelový úvěr s úrokovou sazbou od 9,5 do 13,9 procenta a dobou splatnosti od 24 do 60 měsíců.

U úvěrů poskytovaných fyzickým osobám do 200 tisíc korun není potřeba žádné jištění, v ostatních případech je vyžadována jako ručení směnka. Výše měsíční splátky je fixní, při jednorázovém předběžném splacení úvěru je třeba počítat se sankčním poplatkem dle platného sazebníku. Vedení úvěrového účtu je zpoplatněno 300 korunami měsíčně.

GE Money Bank deklaruje při vyřizování žádosti o úvěr maximální rychlost, neboť stačí předložení jednoho nebo dvou daňových přiznání. Úvěr je tedy dostupný i pro začínající podnikatele s krátkou podnikatelskou historií.

Nově GE Money Bank nabízí také flexibilní účet Genius Business pro podnikatele. Ti si sami nastaví kombinaci běžného korunového účtu a dalších maximálně šesti produktů za jednotný poplatek 30 korun za službu. Mohou si tak vytvořit balíček, jehož služby budou využívat a bezplatně je měnit.

Oba produkty jsou zvýhodněny pro vybrané profesní skupiny (zdravotníci, notáři, advokáti, atd.). Podle Jiřího Patery, Manažera produktu Expres Business, se GE Money Bank jako pokračovatel Agrobanky bude v budoucnu snažit ještě více otočit čelem i k zemědělcům.

Zdroj: Tisková zpráva GE Money Bank

Našli jste v článku chybu?
  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality

Absolventka Fakulty národohospodářské VŠE v Praze, obor hospodářská politika.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).