Hlavní navigace

Policisté a hasiči budou patřit mezi nejbohatší

6. 10. 2004

Sdílet

Lednové zvýšení platů policistů a hasičů vrhne tuto skupinu obyvatel mezi nejlépe ohodnocená povolání. Jejich průměrný hrubý příjem vzroste na cca 32 tis. Kč, což je přibližně 1,6násobek celorepublikového mzdového průměru.

Našli jste v článku chybu?
  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 10. 2004 17:16

    polda (neregistrovaný)
    jsou to kecy! reklama vlady! Pravda je nekde jinde: Beru 14-15 000 cisteho, a budu pri platnosti noveho zakona brat o 1500 maximalne vice ale budu muset odpracovat o 150 hodin na vic a skoncily vsechny priplatky za svatky a soboty nedel takze na tom budu stejne kdyz k tomu pripocitam jeste daleko vetsi pravomoce zamestnavatele tak dekuji nechci! kdyby si to nekdo realne spocital dostal by rozum, ale jak vidim v tomto state je policie znacne neoblibena a proto to nikoho nenapadne a vsem vyhovuje myslenka Oni berou tolik penez! neni to pravda.
  • 7. 10. 2004 13:34

    aaa (neregistrovaný)
    Je to fakt, taky me to štve, když to slyším pořád dokola, o kolik budu mít po novele přidáno.
    Je to čistý populismus vykládat lidem, kolik je současný průměrný plat policisty - 24.000 a o kolik se zvedne. Bude dobře, když si polepším tak o dva tisíce, kdy MOŽNÁ dosáhnu toho současného průměrného platu, a to nedělám žádnou šlapku, ale bývalého vyšetřovatele.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality

Šefredaktor odbormných komutních webů Poradci-sobě.cz a Realiťáci-sobě.cz. Šéf obsahu EMA data.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).