Hlavní navigace

Vánoční přání + soutěžní dárek o rychlé peníze

24. 12. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Můžete procházet finanční krizí a blížit se k osobnímu bankrotu, ale nenechte se zotročit hmotou. Máme pro vás tip, jak prožít Vánoce a jak žít i po nich.

Peníze jsou obrazem bohatství a pozemských statků. Vyjadřují však nejen hmotné statky, ale také jejich vnitřní morální efekt v nitru těch, co je vlastní. A morální efekt je důležitý: zatímco pro někoho jsou peníze jen nezbytnými prostředky k důstojnému životu, pro druhého jsou příčinou lakoty a zotročení hmotou.

Na serveru Měšec.cz se věnujeme finanční krizi i osobním bankrotům. Do redakce nám chodí mnoho příběhů, které poodhalují ekonomický život jejich pisatelů. Vánoce nám však mohou ukázat, že důležitější než peníze jsou hodnoty, které nás dělají lidmi.

Ať už máte peněz nadbytek, tak akorát, nebo nedostatek, nedopusťte, aby přišla krize do vašich vztahů a do vašeho srdce. Finanční bankrot není koncem světa. Jde o dno, od kterého se můžete opět odrazit. Ale bankrot v lidských vztazích a v morálním či etickém postoji v každodenním životě má zpravidla nevratné důsledky.

Přejeme vám radostné prožití celé doby vánoční a hodně radostných chvil v roce 2012.

Vánoční soutěž

Server Měšec.cz společně s Agenturou ZHP a společností incommunity pro vás připravily vánoční soutěž Jak lze nečekaně jednoduše a za krátkou dobu vydělat rychlé peníze.

Jde o stejnomenný seminář Rich Dad, který proběhne v neděli 5. února 2012 v Kongresovém centru v Praze. Na něm se dozvíte informace od špičkových investorů, jejichž knihy se staly bestsellery a lidé je vyhledávají po celém světě. Tak se totiž dají charakterizovat poradci Bohatého táty Roberta Kiyosakiho, kteří dorazí poprvé do České republiky. Vysvětlí vám, jak vydělat v krizi a ještě si u toho užít spoustu zábavy.

Co můžete vyhrát:

  1. cena: vstupenka pro 1 osobu v hodnotě 6900 Kč
  2. cena: vstupenka pro 1 osobu v hodnotě 6900 Kč
  3. cena: kniha Mistrovství v investování do realit

Existuje jednoduchý způsob, jak vytvořit obrovské bohatství. Bohatí lidé to pochopili a stejně tak i vy můžete vybudovat obrovský majetek, který vám umožní dosáhnout snu o finanční nezávislosti. Dnes je nejlepší čas naučit se, jak investovat do podnikání, nemovitostí i na finančních a komoditních trzích. Krize přinese mnoho vítězů i poražených. Vy si nyní můžete vybrat stranu, na které se ocitnete – všechno závisí na úrovni vaší finanční inteligence (Tom Wheelwrigh)

dan_z_prijmu

Co se dozvíte na semináři

Mezinárodně uznávaní speakeři a především kouči komunikačních dovedností vám představí strategie, které učí manažery největších firem světa z Fortune500.

Prozradí metody nabyté během své 25leté praxe: jak dosáhnout ziskových strategií a poradí, jak vyzrát nad daněmi.

Vysvětlí, že investování do nemovitostí je pro každého a není potřeba mít v bance miliony  – stačí použít peníze cizích lidí.

Specialista na investice do drahých kovů předpoví, jak se bude vyvíjet ostře sledované zlato či stříbro a kdy a jakým způsobem je do něj vhodné investovat.

Podmínky soutěže:

Soutěž je určena pro koncové soukromé občany, čtenáře serveru Měšec.cz. Do soutěže se zařadí všichni, kteří správně odpovědí správně na níže uvedené otázky. Ze správných odpovědí budou náhodným losem vylosováni tři soutěžící, kteří na jimi uvedenou adresu dostanou informaci o vyhrané ceně a budou vyzváni k další komunikaci pro předání ceny. Soutěž končí 31. 12. 2012 ve 23:59 hodin. Na výhry není právní nárok.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se věnuje publikační činnosti v oblasti osobních financí. Specializuje se na finanční produkty, spotřebitelská témata a oblast dopravy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).