Hlavní navigace

GE Money Bank má nového generála, je jím Tomáš Spurný

2. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: GE Money Bank
Tomáš Spurný je novým generálním ředitelem GE Money Bank. Vystřídal Seana Morrisseyho.

Generálním ředitelem GE Money Bank se od 1. října 2015 stal Tomáš Spurný. Na post generálního ředitele přišel z rumunské BCR. Ta patří do skupiny Erste, ve které působil poslední téměř 4 roky. Funkci přebírá od Seana Morrisseyho.

Jedním z jeho úkolů má být prodej banky investorům, kteří umožní její další růst. Zároveň bude banku dál rozvíjet ve všech stávajících silných stránkách.

Tomáš Spurný má zkušenosti z vedení bank střední a východní Evropy.

V roce 1983 odešel do USA, kde vystudoval obor finance a účetnictví. Je držitelem bakalářského titulu z New York University a titulu MBA z Columbia School of Business. Svoji kariéru odstartoval ve společnosti McKinsey and Company a do GE Money Bank přináší více než 30leté zkušenosti z finančního sektoru.

skoleni_15_5

Jako generální ředitel a finanční ředitel působil ve velkých bankách střední a východní Evropy, včetně CIB Bank v Maďarsku, ve společnostech PPF, Komerční banka, CCS v České republice a dále ve VÚB na Slovensku. Tomáš Spurný přichází do GE Money Bank ze skupiny Erste, kde více než 3 roky zastával pozici generálního ředitele největší rumunské banky BCR.

Tomáš Spurný je ženatý a má sedmiletého syna. Ve volném čase se věnuje čtení historických románů a sportování s rodinou.

Tomáš Spurný, generální ředitel GE Money Bank (10/2015)
Autor: GE Money Bank, a.s.

Tomáš Spurný, generální ředitel GE Money Bank (10/2015)

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).