Hlavní navigace

Škoda Auto prodala v únoru o pětinu víc aut než před rokem

14. 3. 2006

Sdílet

Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto prodala letos v únoru na českém trhu 4633 aut, což je o pětinu víc než ve stejném měsíci loni. Z toho 3771 aut bylo osobních a zbylých 862 spadalo do kategorie užitkových.

Zdroj: ČTK

Našli jste v článku chybu?
  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 3. 2006 7:59

    okřídlený čípek (neregistrovaný)
    Je vidět, že svět hloupne a my s ním ... Ne, nebudu psát o bankovnictví, které nás ždíme.
    Nechápu, jak si v současné době může někdo škodofku koupit. Tak hnusné auto, předražené, veškerá civilizační výbava v ČR za obrovské příplatky, takže v konečné fázi blbá fabka s volantem místo řidítek vyjde dráž než stejně vybavené auto o třídu výš. A nemám na mysli koreu ...
    Měl jsem v životě 2 škodovky, nové, 1. majitel. Ale co mě všechno natropily ... Ač pravidelně a draze servisováno ve značkovém servisu, na autě se nestřídalo dalších 5 lidí, událo se mnoho z ničeho nic překvapivších závad. S něčím se dalo dojet, za něčím dojela odtahovka. ŠKODOlibí známí společně s prodejci a servismy Škoda teamu mi vždy říkali, že škodovka už není to, co bývalo za komančů, nyní je to prý "držák". Viděl jsem, zažil jsem... Nejsem slepý ani hluchý, abych neviděl a neslyšel ve frontách v servisu, co všechno se na škodovkách může podělat a co to může stát peněz. Když jsem si pak přečet ještě dost diskuzí na iDnes.cz v ribrice Auto na téma praktické zkušenosti s (120, favorit ...), došel jsem k závěru, že škodovka oblbuje normální lidi a že pokud se někdo pro koupi škodovky rozhodne dobrovolně, přestává být normálním. Instaloval bych před prodejny škodovek mobilní psychiatrické ordinace. Díky, ale nemám zájem o případné urážky dotčených škodovkářů, čtěte pozorně, donedávna jsem byl taky škodovkářem, ale nikdy bych neurážel někoho, kdo mi řekl o škodovce holou pravdu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).