Hlavní navigace

Od 1. března 2005 zaplatí klienti eBanky za výběry ze všech bankomatů stejně

25. 2. 2005

Sdílet

Od 1. března 2005 zaplatí klienti eBanky za výběry ze všech bankomatů na území ČR jednotnou cenu jen 6,90 Kč. Sjednocením ceny za výběry ze všech bankomatů na území republiky eBanka odstranila svůj dosavadní nedostatek – malý počtu vlastních bankomatů.

Od 1. března 2005 nabízí eBanka také vedení Firemního účtu zdarma právnickým osobám. V současné době nabízí eBanka vedení účtu bez paušálních poplatků fyzickým osobám, fyzickým osobám – podnikatelům. Aby mohli klienti využívat těchto výhod, měsíční kreditní obrat na jejich účtu musí dosahovat minimální hranice stanovené pro daný cenový program.

Našli jste v článku chybu?
  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 2. 2005 12:43

    MarBen (neregistrovaný)
    Hmm, tuhle neúplnou aktualitu tak nějak nechápu. Kde je zmínka, že tu jednotnou sazbu za výběr bankomatu nebudou moci využívat zdaleka všichni klienti? Že došlo k znatelnému zdražení vedení účtu, ročního poplatku za některé platební karty, k zpoplatnění v případě využití kontokorentu 50,-Kč měsíčně?

    eBanka od 01.03.2005 prostě opět zdražuje, i když se snaží toto zdražení zabalit do různých minoritních zlevnění. Vždyť už tady máte i celý článek, i když s velmi shovívavým nadpisem.
  • 26. 2. 2005 10:18

    MarBen (neregistrovaný)
    Ano, ten článek ve svém příspěvku zmiňuji. K čemu je ale tato neúplná a velmi zavádějící aktualita?

    PS. A k čemu slouží to vynucené zadávání emailové adresy při psaní příspěvků?

    Nechci, abych vypadal jako nějaký "prudič", ale navštěvuji Váš server takřka denně, a tak mi záleží na tom, co se zde dočtu.
  • 26. 2. 2005 12:48

    jupík (neregistrovaný)
    Tady na tom blogu je hodně zajímavých záznamů
    http://ebanka.blogspot.com
    a něco je asi i pravda, možná i vše, kdo ví

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).